Tarief

Tarief

  • Vrijblijvend kennismakingsgesprek
  • Twee uitgebreide gesprekken tijdens de zwangerschap
  • Jullie wensen in een geboorteplan
  • 24/7 oproepbaar voor jouw bevalling vanaf week 38
  • Coaching en ondersteuning gedurende de gehele bevalling
  • Nagesprek
  • € 995,- (incl. btw, reiskosten en parkeerkosten)

Voor een kennismakingsgesprek kom ik graag bij jou en je eventuele partner thuis. Ik vertel je over mijn werkwijze en we bespreken wat ik voor je kan betekenen. Het is vooral erg belangrijk dat het klikt tussen ons. Ik ben tenslotte bij je tijdens één van de mooiste momenten uit je leven.

Tijdens de zwangerschap kom ik twee keer bij je langs voor een uitgebreid gesprek van ongeveer 1,5 of 2 uur. We bespreken welke  verwachtingen en wensen je hebt over de geboorte van je kind. 

Als we alles uitgebreid hebben besproken dan leggen we je wensen vast in een geboorteplan. Dit is een beknopt document met jouw wensen rondom de bevalling. Het is bedoeld voor jezelf, je eventuele partner, je verloskundige en andere zorgverleners. Door het geboorteplan laat je zien wat voor jou belangrijk is. Degene die aanwezig zijn bij je bevalling kunnen hier dan zoveel mogelijk rekening mee houden.

Vanaf 38 weken ben ik 24/7 oproepbaar voor je bevalling en hebben we regelmatig contact. Als de weeën zijn begonnen kom ik naar je toe wanneer jij dat wenst! 

Tijdens de bevalling blijf ik continue bij je. Ik bied je praktische- en emotionele ondersteuning; ik zorg voor rust en een sfeer die bij jou past, ik kan je ondersteunen bij verschillende houdingen, ademhalingsoefeningen, je wensen bewaken, naar je luisteren en je aanmoedigen. Tijdens de hele bevalling ben ik er voor je, ik wijk niet van je zijde, hoe lang de bevalling ook duurt!

Op het moment dat het goed voelt ga ik weer naar huis en spreken we af wanneer ik langskom om samen jouw bevalling na te bespreken. Uiteraard vind ik het ook geweldig om de baby dan weer te zien!