Over mij

Sjanine Bogaars

Mijn naam is Sjanine Bogaars (1973) en ik ben getrouwd met Nick. Trotse moeder van twee tieners, Iris en Stijn. Mijn werkervaring heb ik voornamelijk opgedaan in retail. Na 20 jaar werken in deze branche heb ik het roer omgegooid en ben ik gegaan voor mijn passie. Met grote bewondering voor de zorg wilde ik graag zelf ook mijn steentje bijdragen. In het bijzonder voor geboorte, een nieuw leven! Want met een fijne zwangerschap en een goede start van je kindje, wordt er een belangrijke en veilige basis gelegd.

Mijn eigen zwangerschappen verliepen beide, naast wat misselijkheid, voorspoedig. Beide bevallingen waren prachtig en heb ik als zeer positief ervaren door de fijne begeleiding die ik had. De wens groeide om mijn goede ervaringen met anderen te delen en ze te helpen hetzelfde te bereiken.

Vol enthousiasme heb ik de opleiding tot doula gevolgd. En wat was dat een goede keuze! Wat is het heerlijk om anderen te kunnen helpen en te begeleiden op weg naar een mooie bevalling. Om te vertellen wat er allemaal kan en mag en je te helpen met voorbereiden op een bevalling naar jouw wensen.