Ervaringen

Zohal

“Sjanine heeft een warme persoonlijkheid. Ik voelde me bij haar veilig en begrepen. Je krijgt 100% het gevoel dat zij er voor jou en de baby is, zowel voor-, tijdens en na de bevalling! Ik zag heel erg tegen de bevalling op, omdat ik bij een eerdere bevalling geen goede ervaring heb gehad met lachgas. Tijdens het gesprek gaf Sjanine mij heel veel moed en geruststelling. 

Het was een drukke periode en door de goede samenwerking van Sjanine met de verloskundige werd ik heel fijn geholpen. Ik kan haar van harte aanbevelen!”

Karin

“Het begeleidingstraject dat Sjanine mij heeft geboden tijdens mijn tweede zwangerschap en bevalling heb ik als heel fijn en vertrouwd ervaren. Voorafgaand aan de bevalling heeft Sjanine uitgebreid de tijd genomen om alle mogelijkheden en keuzes te bespreken en hebben we samen een bevalplan opgesteld. Door meerdere keren af te spreken en regelmatig contact via de app was ze heel betrokken in mijn zwangerschap en dat voelde heel warm en fijn aan. Sjanine is heel betrokken, lief en professioneel, als ik nog een keertje mag bevallen dan zou ik Sjanine zeker weer bellen.”

Peter & Esther

“Ik was zo ontzettend bang voor de bevalling, omdat ik 15 jaar geleden thuis een fluxus heb gehad (ruim 5 liter bloed verloren). Ik moest nu in het ziekenhuis bevallen en er waren allerlei noodprotocollen. En toen was er Sjanine. Mijn redder in nood! Ik moest ineens ingeleid worden, dus alles ging iets sneller dan verwacht. Sjanine heeft in het ziekenhuis alles goed in de gaten gehouden en mij vooral geleerd om me te concentreren op mijn ademhaling. Dat vond ik maar raar en onwennig, maar toen de weeën heftiger werden, en ik ook nog rugweeën kreeg, was Sjanine daar om me er doorheen te loodsen. Wat was ik blij met haar steun en hulp. Ik bleef rustig en daardoor waren de noodmaatregelen niet nodig. Ik kan iedereen Sjanine aanraden, ze is een fijn mens, rustig, lief, denkt met je mee en ze is er voor je!”